ALGEMEEN
19-2-2018
MC 1 ZAALKAMPIOEN 2017-2018

Op de laatste speeldag hebben de dames van de MC1 het kampioenschap in de wacht gesleept met 2 overwinningen.

4 punten waren nodig om kampioen te worden en in de 1ewedstrijd tegen Blerick zat er nog wat spanning in de ploeg. Uiteindelijk werd met 3-2 gewonnen.

Vervolgens werd het feest ingeluid met een klinkende 15-1 tegen laagvlieger Venlo.

Na afloop was er feest in de kleedkamer met champagne en in de kantine van de zaal ’t Zand met een prachtige MC1 taart en trofee voor iedere speler.

Dames en coaches van harte gefeliciteerd!

Bijlage: Untitled collage.jpg

7-1-2018
PINNEN OP DE CLUB

Allereerst voor iedereen nog de beste wensen voor 2018. Dat het een mooi, gezond en sportief jaar mag worden.

‘Kan ik ook pinnen?”. Jazeker! Graag zelfs! Tot voor kort was dit nog niet mogelijk, maar vanaf 2018 kunnen jullie in het clubgebouw van Hockeyclub Bakel pinnen en contactloos betalen.

Bestuur Hockeyclub Bakel

2-1-2017
TEXACOBONNEN INLEVEREN

Tank jij ook bij Benzinestation Nard Thijs in Bakel?

Lever dan je tankbonnen in bij je Hockeyclub! Nard Thijs sponsort onze vereniging namelijk met 1 eurocent  voor iedere getankte liter benzine, diesel of gas. Dus iedere ingeleverde bon levert onze club geld op!

Iedereen kan meedoen, vraag ook je familie, vrienden en kennissen bonnen te bewaren, lever de  tankbonnen in bij de bar en de rest wordt door ons geregeld!

Namens de club, BEDANKT voor je hulp!