ALGEMEEN
5-11-2020
Extra maatregelen vanaf 4 november

De overheid heeft tijdens de persconferentie een tijdelijke verzwaring van de maatregelen aangekondigd.

Deze maatregelen gelden in ieder geval voor de komende twee weken:

• voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen of individueel in groepjes met niet meer dan twee personen.
  • Voor kinderen tot 18 jaar blijven de eerdere maatregelen van toepassing en kunnen sporten in teamverband (alleen geen competitie)

2-1-2020
Texacobonnen inleveren

Tank jij ook bij Benzinestation Nard Thijs in Bakel?

Lever dan je tankbonnen in bij de Hockeyclub! Nard Thijs sponsort onze vereniging namelijk met 1 eurocent  voor iedere getankte liter benzine, diesel of gas. Dus iedere ingeleverde bon levert onze club geld op!

Iedereen kan meedoen, vraag ook je familie, vrienden en kennissen bonnen te bewaren, lever de  tankbonnen in bij de bar en de rest wordt door ons geregeld!

Namens de club, BEDANKT voor je hulp!