ALGEMEEN
26-5-2020
Twirlgroep Dedication traint bij Hockeyclub Bakel

De komende weken gaat Twirlgroep Dedication (Musis Sacrum Bakel) op de dinsdag- en woensdagavond gebruik maken van het oefenveldje. Zij trainen altijd in de sporthal, maar omdat dit nu niet is toegestaan, bieden wij hen de mogelijkheid om te trainen.

Zo kunnen zij toch ook de trainingen weer voortzetten en kijken er echt naar uit!

Een mooie manier om elkaar te helpen.

7-5-2020
Corona-update KNHB

Dinsdag avond is aangekondigd dat de coronamaatregelen binnen de sport per 11 mei a.s. versoepeld worden.

Dat betekent dat ook hockeyers met een leeftijd van 18+ per 11 mei weer kunnen gaan trainen, onder voorbehoud van een goedgekeurd protocol. Dit protocol wordt vrijdagmiddag beschikbaar gesteld en begin week 20 communiceren we wat dit voor onze vereniging gaat betekenen.

Daarnaast werd ook bekend dat competities wellicht weer kunnen starten per 1 september, maar dan zonder publiek. Ook hierover hopen we zo snel mogelijk meer informatie te kunnen geven.

De bestaande maatregelen met betrekking tot de jeugd zoals voorafgaand aan 29 april aangekondigd, blijven onveranderd bestaan. Dat betekent onder andere dat de clubhuizen gesloten blijven en dat het – passend binnen het protocol – alleen mogelijk is te trainen. Het spelen van (oefen)wedstrijden of toernooien is niet toegestaan. Zie ook de veelgestelde vragen

Daarnaast nogmaals de oproep om je aan te melden als corona coördinator. Met 1 avond kun je al enorm helpen!

2-1-2020
Texacobonnen inleveren

Tank jij ook bij Benzinestation Nard Thijs in Bakel?

Lever dan je tankbonnen in bij de Hockeyclub! Nard Thijs sponsort onze vereniging namelijk met 1 eurocent  voor iedere getankte liter benzine, diesel of gas. Dus iedere ingeleverde bon levert onze club geld op!

Iedereen kan meedoen, vraag ook je familie, vrienden en kennissen bonnen te bewaren, lever de  tankbonnen in bij de bar en de rest wordt door ons geregeld!

Namens de club, BEDANKT voor je hulp!