ALGEMEEN
19-6-2019
De vriendjes en vriendinnetjes trainingen zijn druk bezocht.

Bij de ME81 zijn de meeste kinderen meegekomen. Als dankjewel krijgen zij van de Gebroeders in Bakel een heerlijk ijsje.

Bijlage: Collage.PNG

18-6-2019
Let op processierups

Beste leden, we willen jullie even waarschuwen voor de aanwezigheid van de processierups in de eikenboom direct achter de poort aan de rechterkant bij de muur.

Willen jullie je fietsen zodanig plaatsen dat deze niet onder de boom staan. De gemeente is reeds op de hoogte gebracht.

Alvast bedankt.

16-6-2019
MD1 en M8E1 Kampioen!

Afgelopen weekend MD1 en de M8E1 kampioen geworden.
Proficiat meiden met deze topprestatie!

Bijlage: Kampioenen.PNG

10-6-2019
Dames 1 en Jong Dames 1 zoeken versterking!

Onze dames teams zijn op zoek naar een aantal nieuwe spelers voor volgend seizoen.

Heb jij interesse en woon je in de omgeving van Bakel? Ben jij 18 jaar of ouder? Heb je vroeger hockey gespeeld en zou je wel weer eens je stick uit de kast willen halen?

Of heb je nog nooit gehockeyd maar wil je het graag leren? Jij kunt onderdeel zijn van een super gezellig en sportief team.

Wil je meer weten? Of wil je iemand tippen? Neem dan contact op met Sander Meijer ([email protected]).

4-6-2019
Agenda ledenvergadering

Agenda Algemene Leden Vergadering H.O.B

19 juni 2019

1.    Opening en vaststelling agenda.

2.    Vaststelling notulen ALV 2018 (zie website).

3.    Algemene terug- en vooruitblik voorzitter.

4.    Kort verslag commissies.

5.    Financieel jaarverslag 2018-2019.

6.    Verslag kascommissie.

7.    Begroting seizoen 2019-2020.

8.    Wijziging bestuur.

9.    Vaststelling contributie

10.  Rondvraag.

11.  Sluiting.

23-4-2019
Famix toernooi 2019

Lieve hockeyvrienden,

Ja hoor, ons jaarlijkse familie-vriendentoernooi komt er weer aan! En daar wil jij dit jaar natuurlijk ook bij zijn. Trommel al je vrienden, vriendinnen en familieleden maar op zodat jullie zo snel mogelijk kunnen gaan inschrijven.
Dit jaar zal het famix toernooi plaatsvinden op zondag 30 juni. De teams bestaan uit minimaal 6 personen vanaf 14 jaar (meer mag zeker, tot een max van 10) De aanvoerder van het team dient het team vóór 9 juni a.s. aan te melden via het opgavenformulier dat je per e-mail opstuurt. Het is zeker niet noodzakelijk dat je een team met alleen hockeyers samenstelt, iedereen is van harte welkom!
De kosten bedragen €10,00 p.p. incl. Friet met een snack. De contactpersoon betaalt het totaalbedrag (gepast) op de dag zelf bij de organisatie.
Dit jaar zijn er meerdere prijzen te winnen, dus niet alleen de nummer 1 maar ook het meest origineel verklede team maakt kans op een prijs!
Houd de facebook pagina in de gaten want meer informatie volgt nog!
Wees er snel bij: de inschrijvingen zijn beperkt!
Het inschrijfformulier kun je vinden op de website van hockeyclub Bakel www.hockeyclubbakel.nl

Bijlage: Inschrijfformulier Famix 2019.docx

2-1-2019
Texacobonnen inleveren

Tank jij ook bij Benzinestation Nard Thijs in Bakel?

Lever dan je tankbonnen in bij de Hockeyclub! Nard Thijs sponsort onze vereniging namelijk met 1 eurocent  voor iedere getankte liter benzine, diesel of gas. Dus iedere ingeleverde bon levert onze club geld op!

Iedereen kan meedoen, vraag ook je familie, vrienden en kennissen bonnen te bewaren, lever de  tankbonnen in bij de bar en de rest wordt door ons geregeld!

Namens de club, BEDANKT voor je hulp!