ALGEMEEN
18-10-2017
BOEKJES GROTE CLUBACTIE INLEVEREN

Er zijn al heel veel boekjes ingeleverd en er zijn al veel loten verkocht!

Heb jij nog een boekje thuis liggen? Lever deze dan in. Dit kan nog zaterdag 28 oktober en zaterdag 4 november in het clubgebouw bij de bar.

Binnenkort maken we bekend hoeveel loten er verkocht zijn en wie de meeste loten hebben verkocht!

Bestuur Hockeyclub Bakel

8-10-2017
SECRETARIS GEZOCHT !!

We zijn dringend op zoek naar een secretaris. Als secretaris maak je deel uit van het bestuur van Hockeyclub Bakel.

Je draagt zorg voor een verantwoord beheer van de secretariële processen van de vereniging.

Taken:

-         Verslaglegging  en planning van de bestuursvergadering en de Algemene Ledenvergadering.

-         Beheren van het archief.

-         Correspondentie en administratieve contacten (Gemeente, Kamer van Koophandel etc.)

-         Onderhoudt de contacten met de hockeybond.

Vind je het leuk om op deze manier een bijdrage te leveren aan de club én het bestuur van Hockeyclub Bakel? Neem dan contact op met Joyce Welten via mail [email protected]of telefonisch 06-22355853

Bestuur Hockeyclub Bakel

30-8-2017
VACATURE: COACH DAMES 1

Ons enthousiaste dames 1 team is per direct op zoek naar een coach, die er samen met hen een sportief seizoen van wil maken. Naast gezelligheid en saamhorigheid behoort natuurlijk ook sportief succes tot de doelstellingen.

Ervaring als (hockey)coach is natuurlijk een pré, maar niet direct noodzakelijk. Voor meer informatie neem contact op met Roel van Heck (06-18951768)

2-1-2017
TEXACOBONNEN INLEVEREN

Tank jij ook bij Benzinestation Nard Thijs in Bakel?

Lever dan je tankbonnen in bij je Hockeyclub! Nard Thijs sponsort onze vereniging namelijk met 1 eurocent  voor iedere getankte liter benzine, diesel of gas. Dus iedere ingeleverde bon levert onze club geld op!

Iedereen kan meedoen, vraag ook je familie, vrienden en kennissen bonnen te bewaren, lever de  tankbonnen in bij de bar en de rest wordt door ons geregeld!

Namens de club, BEDANKT voor je hulp!