ALGEMEEN
6-1-2019
Vacature sponsorcommissie

Weet jij overal een slaatje uit te slaan?

Voor de sponsorcommissie  is HC Bakel op zoek naar:

-         Voorzitter/Lid Sponsorcommissie

De sponsorcommissie zorgt ervoor dat HC Bakel de nodige extra inkomsten krijgt via ondersteuning van het bedrijfsleven uit Bakel en ruime omgeving. De voornaamste taak is het werven van  sponsors voor de club.

Ook alternatieve initiatieven en kanalen worden uitgewerkt om zo de club van de nodige extra financiën te voorzien (bijvoorbeeld de grote clubactie).

Taken:

-          Beheren van de contacten met bestaande sponsoren,

-          Benaderen van mogelijke sponsoren,

-          Afstemmen van het sponsorpakket,

-          Vastleggen van de afspraken in een contract,

-          Beheren van de bestaande contracten,

-          Up2date houden van de sponsoringsmodule in LISA ,

-          Updaten van de sponsorbrochure,

-          Jaarlijks iom de penningmeester factureren van de sponsorbijdrages,

Tijdsinvestering:  Gemiddeld 1 à 2 uur per week

Meer informatie of aanmelden:  informeer bij Jan de Breet (bestuurslid) tel. 06-46187681 via [email protected]

Ben jij een creatieveling met een commerciële drive? Of heb je juist een heel groot netwerk in het bedrijfsleven wat je wel wil inzetten? Vind je het een kick om bedrijven te benaderen en te overtuigen dat sponsoring van HC Bakel een heel goed plan is?

Meld je dan aan via [email protected]

PS. Mocht je een sponsor weten of een leuk idee hebben om verder uit te werken, ook dan mail je naar bovenstaand adres.

2-1-2019
Texacobonnen inleveren

Tank jij ook bij Benzinestation Nard Thijs in Bakel?

Lever dan je tankbonnen in bij de Hockeyclub! Nard Thijs sponsort onze vereniging namelijk met 1 eurocent  voor iedere getankte liter benzine, diesel of gas. Dus iedere ingeleverde bon levert onze club geld op!

Iedereen kan meedoen, vraag ook je familie, vrienden en kennissen bonnen te bewaren, lever de  tankbonnen in bij de bar en de rest wordt door ons geregeld!

Namens de club, BEDANKT voor je hulp!