ALGEMEEN
15-8-2019
Het nieuwe seizoen van HW Masters start binnenkort weer

Bij HW Masters werken we aan de ontwikkeling van hockeytalent en besteden we veel aandacht aan techniek. De kinderen worden begeleid door professionele trainers en leren op een speelse manier hun vaardigheden te verbeteren. Deze unieke trainingen, ontwikkeld door HockeyWerkt, bieden een extra verdieping op de reguliere trainingen en zorgen voor een betere techniek, meer inzicht en nog meer plezier op het veld.

Meld uw zoon of dochter hier aan voor het nieuwe seizoen HW Masters:

De kosten bedragen € 130,00 voor een half seizoen (12 trainingen).

Met vriendelijke groet,

1-8-2019
Save the Date - Clinic

Beste Leden en Ouders,

We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van een heerlijke zomervakantie.

De voorbereidingen op het nieuwe Hockeyseizoen zijn volle gang. Het nieuwe trainingsschema staat inmiddels online, check via Lisa of www.hockeyclubbakel.nl wanneer je gaat trainen het komende seizoen. De competities starten op zaterdag 7 september as. voor de jongste jeugd en junioren en evt. oefenwedstrijden worden gepland op zaterdag 31 augustus.

Om het seizoen een leuke en sportieve start te geven organiseren we in samenwerking met Hockey Werkt een te gekke Hockeyclinic op zaterdag 24 augustus.

Het programma ziet er als volgt uit:

10:00 uur – 11:30 uur               Funkey, F-jes en inloop voor geïnteresseerden- Knotshockey, de absolute favoriet van heel veel kinderen!!

- variatie aan Kabouterhockey oefeningen!!
- partijvormen voor de F-jes

11:30 uur – 13:00 uur               E, D jeugd
- 1 versus 1, klein veldje met twee kleine goals. Daag elkaar uit en gebruik je techniek!
- Schiet in de ton! Een spel dat lijkt op het bekende bierpong. Van groter afstand gaan deelnemers hockeyballen proberen te pushen/liften in tonnen.
- Target doek, een groot doek dat we in een goal spannen waar gaten in zitten.
- Vision brillen, we gaan deelnemers laten zien hoe het is als je minder zicht hebt. Hierbij leren kinderen ook om de bal te bewegen zonder direct naar de bal te kijken.
- Knotshockey, de absolute favoriet van heel veel kinderen!!
- Battle arena, een wedstrijdje waarbij je bij elkaar een panna moet maken. Dit wordt gespeeld met een zachtere bal zodat er niemand een hockeybal tegen de enkels aan krijgt.

13:00 uur – 14:30 uur               A, B, C jeugd
- Target doek, een groot doek dat we in een goal spannen waar gaten in zitten.
- Knotshockey, de absolute favoriet van heel veel kinderen!!

Deelname is voor iedereen gratis!

Om in te kunnen schatten hoeveel mensen we mogen verwachten vinden we het wel fijn als je je aanmeld via [email protected]

Zien we je 24 augustus weer op het Hockeyveld?
Iedereen is welkom dus weet je iemand die eens kennis wil maken met Hockey meld hem of haar dan ook aan!

HC Bakel

Technische & Evenementencommissie

23-6-2019
Bitjes happen op de club

Woensdag 21 augustus van 18:00-20:30 is het weer mogelijk om bitjes te happen op de club.

Wil jij een op maat gemaakt bitje? Meld je dan aan via www.sptl.nl en klik op aanmelden hapdag.

10-6-2019
Dames 1 en Jong Dames 1 zoeken versterking!

Onze dames teams zijn op zoek naar een aantal nieuwe spelers voor volgend seizoen.

Heb jij interesse en woon je in de omgeving van Bakel? Ben jij 18 jaar of ouder? Heb je vroeger hockey gespeeld en zou je wel weer eens je stick uit de kast willen halen?

Of heb je nog nooit gehockeyd maar wil je het graag leren? Jij kunt onderdeel zijn van een super gezellig en sportief team.

Wil je meer weten? Of wil je iemand tippen? Neem dan contact op met Sander Meijer ([email protected]).

2-1-2019
Texacobonnen inleveren

Tank jij ook bij Benzinestation Nard Thijs in Bakel?

Lever dan je tankbonnen in bij de Hockeyclub! Nard Thijs sponsort onze vereniging namelijk met 1 eurocent  voor iedere getankte liter benzine, diesel of gas. Dus iedere ingeleverde bon levert onze club geld op!

Iedereen kan meedoen, vraag ook je familie, vrienden en kennissen bonnen te bewaren, lever de  tankbonnen in bij de bar en de rest wordt door ons geregeld!

Namens de club, BEDANKT voor je hulp!