ALGEMEEN
15-10-2018
Grote Club Actie: and the winner is….

Tot nu toe hebben de F-, E- en D-teams samen al € 1.221,60 opgehaald! Een erg mooi bedrag waarvan we in ieder geval de hockeytouwen gaan aanschaffen. Maar welk team mag nu als V.I.P. naar een wedstrijd van Dames 1? Dit is de……………………MD2 die samen maar liefst 186 loten hebben verkocht! Meiden gefeliciteerd.

De Grote Clubactie loopt nog tot 22 november dus heb je je verkoopboekje nog niet ingeleverd? Lever deze dan alsnog in op de club.

Iedereen super bedankt voor jullie inzet en bijdrage voor de club.

30-9-2018
Grote Club Actie: lever je boekje op de club in.

Heb jij met jouw team al veel loten verkocht en wil jij kans maken om als V.I.P. naar een wedstrijd van Dames 1 in Den Bosch te gaan? lever dan je boekje in. Graag deze verkoopboekjes in de brievenbus in de gang van het clubgebouw stoppen. Doe dit uiterlijk in de week voor de herfstvakantie (dus vrijdag 12 oktober), zodat we maandag 15 oktober kenbaar kunnen maken welk team zondag 28 oktober naar Den Bosch gaat.

Wat gaan we met de opbrengst van de Grote Club Actie doen?

De opbrengst dit jaar willen we gaan besteden voor de aankoop van hockey touwen. Deze hockey touwen zijn makkelijk om een veld in twee delen te splitsen, bijvoorbeeld bij de jongste jeugd, maar ook voor (keepers)trainingen.

Je hebt dus nog een paar dagen om loten te verkopen..

Bijlage: touw.png

2-1-2017
Texacobonnen inleveren

Tank jij ook bij Benzinestation Nard Thijs in Bakel?

Lever dan je tankbonnen in bij de Hockeyclub! Nard Thijs sponsort onze vereniging namelijk met 1 eurocent  voor iedere getankte liter benzine, diesel of gas. Dus iedere ingeleverde bon levert onze club geld op!

Iedereen kan meedoen, vraag ook je familie, vrienden en kennissen bonnen te bewaren, lever de  tankbonnen in bij de bar en de rest wordt door ons geregeld!

Namens de club, BEDANKT voor je hulp!