ALGEMEEN
13-9-2019
Leveringsproblemen Kleding HC Bakel bij Gunneman

Onze kledingleverancier Intersport Gunneman is in de zomer helaas geconfronteerd met het faillissement van Stag, hun  belangrijkste leverancier van clubtenue.

Van hen ontvingen we deze update; betreffende skorts, shorts en kousen zijn er geen problemen, deze zijn gewoon leverbaar en mocht er een maat uitverkocht zijn worden deze normaal gesproken binnen een aantal dagen weer aangevuld, met in dit geval de nieuwe TIM uitvoering. Qua uiterlijk veranderd er niet veel, de short en skort zien er net iets mooier uit en zijn een paar euro goedkoper dan de oude versie. Het shirt is wat uiterlijk betreft een kruising tussen het oude katoenen shirt en het nieuwere Stag  coolmax shirt, maar dan in een nieuw materiaal met een mooiere pasvorm. De verwachting is dat we het shirt half oktober weer beschikbaar krijgen.

Mede namens Gunneman excuses voor eventueel ongemak.

Bestuur HC Bakel

15-8-2019
Het nieuwe seizoen van HW Masters start binnenkort weer

Bij HW Masters werken we aan de ontwikkeling van hockeytalent en besteden we veel aandacht aan techniek. De kinderen worden begeleid door professionele trainers en leren op een speelse manier hun vaardigheden te verbeteren. Deze unieke trainingen, ontwikkeld door HockeyWerkt, bieden een extra verdieping op de reguliere trainingen en zorgen voor een betere techniek, meer inzicht en nog meer plezier op het veld.

Meld uw zoon of dochter hier aan voor het nieuwe seizoen HW Masters:

De kosten bedragen € 130,00 voor een half seizoen (12 trainingen).

Met vriendelijke groet,

2-1-2019
Texacobonnen inleveren

Tank jij ook bij Benzinestation Nard Thijs in Bakel?

Lever dan je tankbonnen in bij de Hockeyclub! Nard Thijs sponsort onze vereniging namelijk met 1 eurocent  voor iedere getankte liter benzine, diesel of gas. Dus iedere ingeleverde bon levert onze club geld op!

Iedereen kan meedoen, vraag ook je familie, vrienden en kennissen bonnen te bewaren, lever de  tankbonnen in bij de bar en de rest wordt door ons geregeld!

Namens de club, BEDANKT voor je hulp!