ALGEMEEN
7-12-2017
DAG VAN DE VRIJWILLIGER

Vandaag, 7 december, is de dag van de vrijwilliger. Van deze gelegenheid maken we gebruik om alle vrijwilligers te bedanken voor de inzet en bijdrage in de afgelopen periode. We zullen hier nog uitgebreider bij stil staan tijdens de jaarlijkse vrijwilligersmiddag op zondagmiddag 17 juni 2018. Noteer deze datum dus alvast!

En....we zoeken echt nog meer vrijwilligers. Bijvoorbeeld voor het bestuur, in verschillende commissies, maar ook voor wat kleinere taken. Dus wil je wat doen? Stuur een bericht naar [email protected]

Bedankt allemaal!

Namens het bestuur van Hockeyclub Bakel

2-1-2017
TEXACOBONNEN INLEVEREN

Tank jij ook bij Benzinestation Nard Thijs in Bakel?

Lever dan je tankbonnen in bij je Hockeyclub! Nard Thijs sponsort onze vereniging namelijk met 1 eurocent  voor iedere getankte liter benzine, diesel of gas. Dus iedere ingeleverde bon levert onze club geld op!

Iedereen kan meedoen, vraag ook je familie, vrienden en kennissen bonnen te bewaren, lever de  tankbonnen in bij de bar en de rest wordt door ons geregeld!

Namens de club, BEDANKT voor je hulp!