ALGEMEEN
3-8-2020
Wie helpt er mee op zaterdag 22 augustus?

Binnenkort gaan de trainingen en de competitie weer van start. En zoals ieder jaar hebben voor de start van het seizoen weer wat hulp nodig om samen wat schoonmaak-, tuin- en kluswerkzaamheden te verrichten. We starten rond 10:00 uur met koffie / thee uiteraard en dan gaan we een uurtje of drie samen aan de slag. Kun en wil je ook je steentje bijdragen?

Meld je dan aan via [email protected]

8-7-2020
Bitjes happen op de club

Vrijdag 3 juli was het bitjes happen op de club. Heb je een bitje op maat laten maken? Deze wordt in de week van 10 augustus thuis bezorgd.

29-6-2020
Prettige vakantie allemaal!

De laatste trainingen van dit seizoen hebben plaatsgevonden en nu gaan we allemaal genieten van een hopelijk mooie zomer.

In de week van 24 augustus starten de trainingen weer.

Iedereen een fijne vakantie gewenst!

2-1-2020
Texacobonnen inleveren

Tank jij ook bij Benzinestation Nard Thijs in Bakel?

Lever dan je tankbonnen in bij de Hockeyclub! Nard Thijs sponsort onze vereniging namelijk met 1 eurocent  voor iedere getankte liter benzine, diesel of gas. Dus iedere ingeleverde bon levert onze club geld op!

Iedereen kan meedoen, vraag ook je familie, vrienden en kennissen bonnen te bewaren, lever de  tankbonnen in bij de bar en de rest wordt door ons geregeld!

Namens de club, BEDANKT voor je hulp!