ALGEMEEN
12-8-2018
Het trainingsschema staat weer online !!!!!!!

Klik op de homepage op hockey en dan op trainingsschema en dan bij hoofdschema op start - Herfst
De trainingen starten op 20 augustus

Succes met de trainingen.

10-8-2018
Is je gebit je heilig, sport dan veilig

De vakanties zitten er weer bijna op en we maken ons klaar voor weer een mooi hockeyseizoen.

Ook dit jaar bieden we weer de mogelijkheid om een ' bitje te happen'.

Kom zaterdag 18 augustus tussen 10:00-13:00 uur naar Hockeyclub Bakel.

Je kunt dan een op maat gemaakt bitje laten maken in bijna alle gewenste kleuren.

Vooraf aanmelden is niet nodig! Voor meer informatie of prijzen, klik op de link: Flyer bitjes happen.pdf

Kom dus de 18e naar de club!

Met sportieve groet,

Joyce Welten

22-6-2018
Fijne Vakantie

Het Hockeyseizoen is weer zo goed als voorbij. Hier en daar nog een laatste toernooi en dan is het tijd om te gaan genieten van hopelijk een mooie zomer.

We kijken terug op een mooi seizoen. Een seizoen met ook weer een mooi aantal teams wat kampioen is geworden.

Eind augustus/begin september zullen de trainingen weer starten en op zaterdag 18 augustus heb je de mogelijkheid om een bitje te happen op de club. Dit is eerder niet doorgegaan vanwege het aantal aanmeldingen, maar 18 augustus gaat het wel door. Noteer deze datum alvast.

Wij wensen jullie allemaal een hele fijne vakantie!

Bestuur Hockeyclub Bakel

2-1-2017
Texacobonnen inleveren

Tank jij ook bij Benzinestation Nard Thijs in Bakel?

Lever dan je tankbonnen in bij de Hockeyclub! Nard Thijs sponsort onze vereniging namelijk met 1 eurocent  voor iedere getankte liter benzine, diesel of gas. Dus iedere ingeleverde bon levert onze club geld op!

Iedereen kan meedoen, vraag ook je familie, vrienden en kennissen bonnen te bewaren, lever de  tankbonnen in bij de bar en de rest wordt door ons geregeld!

Namens de club, BEDANKT voor je hulp!