ALGEMEEN
10-6-2018
Meisjes C1 Kampioen

De competitie startte voor de Meisje C1 met een nederlaag bij de buren van HC Helmond, daarna werden alle gewonnen.

Gisterenmiddag was in Asten de afsluitende topper tegen nummer 2 HCAS, deze werd met 6-1 gewonnen, waarop er met het ruim toegestroomde Bakels publiek een feestje werd gebouwd met bekers, bubbels en muziek. Naast een beker voor alle speelsters was er een extra beker voor Keepster Dieke als minst gepasseerde keepster dit seizoen.

Proficiat Meiden & coaches!

Bijlage: C1 kampioen.jpg

30-4-2018
Famix toernooi

Beste hockeyers,

Op zondag 24 juni 2018 organiseren we het jaarlijkse:

Familie- en vriendentoernooi!! En we hebben nog minimaal 2 teams nodig!

Wil jij samen met vrienden of familieleden meedoen? Meld je dan als team aan. Een team bestaat minimaal uit 6 personen van 14 jaar en ouder en max. 10 personen.

De aanvoerder van het team dient het team uiterlijk 15 juni a.s. aan te melden via het inschrijfformulier dat je per e-mail opstuurt. Het is dus niet noodzakelijk dat je een team met alleen hockeyers samenstelt, want iedereen is welkom!!

De kosten bedragen €10,00 p.p. incl. Friet met een snack. De contactpersoon betaald deze kosten op de dag zelf bij de organisatie. Verdere informatie volgt per e-mail en op www.hockeyclubbakel.nl.

We willen heel graag dit mooie toernooi  ook dit jaar door laten gaan en daar is jullie hulp bij nodig.

Mail het ingevulde formulier naar [email protected]

Bijlage: Inschrijfformulier.docx

2-1-2017
Texacobonnen inleveren

Tank jij ook bij Benzinestation Nard Thijs in Bakel?

Lever dan je tankbonnen in bij de Hockeyclub! Nard Thijs sponsort onze vereniging namelijk met 1 eurocent  voor iedere getankte liter benzine, diesel of gas. Dus iedere ingeleverde bon levert onze club geld op!

Iedereen kan meedoen, vraag ook je familie, vrienden en kennissen bonnen te bewaren, lever de  tankbonnen in bij de bar en de rest wordt door ons geregeld!

Namens de club, BEDANKT voor je hulp!