ALGEMEEN
26-9-2020
Sparen met elkaar actie Jumbo Bakel

Vanaf woensdag 30 september gaat de Sparen met Elkaar actie van start bij Jumbo Bakel.  Bij elke besteding van € 10,- ontvang je een spaarpunt. Deze spaarpunten kun je toekennen aan een van de deelnemende verenigingen/scholen in Bakel.

Natuurlijk hopen we dat jullie deze punten aan Hockeyclub Bakel geven zodat we hier extra materialen voor onze leden voor kunnen aanschaffen.

Hoe kun je deze punten toekennen aan Hockeyclub Bakel?

Dit kan via de website www.jumbosparenmetelkaar.nl of via de Jumbo Sparen met Elkaar app die je kunt downloaden in de App Store of Google Play Store. Tot slot  kun je de punten ook inleveren bij ons op de vereniging. In de kantine staat een dropbox waar je deze in achter kunt laten.

Sparen jullie mee?

23-9-2020
Update maatregelen Corona – kleedkamers vanaf deze week niet meer gebruiken

We zijn blij dat we nu, met de nodige maatregelen, toch weer kunnen hockeyen. De afgelopen weken hebben we ervaren hoe het met het opvolgen van deze regels gaat. En op veel punten gaat het zeker goed!

Wat kan beter?

Alleen het afstand houden en het volgen van de looproute in het clubgebouw gaat nog niet goed.

We hebben daarom ook besloten vanaf deze week de kleedkamer NIET meer te gebruiken, enerzijds dus omdat er teveel loopverkeer is, maar is ook het advies vanuit de KNHB. En nogmaals de oproep aan iedereen, houdt 1,5 meter afstand.Alleen samen houden we corona onder controle en onze club gezond!

Met sportieve groet

Bestuur Hockeyclub Bakel

9-9-2020
19 september start de Grote Clubactie

Zaterdag 19 september 2020 gaat de Grote Clubactie van start! Hockeyclub Bakel doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. De jongste jeugd t.e.m. de D ontvangt ook op 19 september de boekjes. De andere teams ontvangen een link om online loten te verkopen.

In de bijlage kun je nog wat meer informatie vinden over hoe het verkopen van loten dit jaar gaat.

Wij wensen jullie veel succes!!

Bestuur Hockeyclub Bakel

Bijlage: Voorbeeldbrief lotenverkopers 2020 (1).docx

23-8-2020
Heren gezocht voor een nieuw op te richten Trimhockeyteam!

Hockeyclub Bakel heeft een enthousiast trimhockeyteam wat nu traint op de dinsdagen en wat voornamelijk uit dames bestaat. Het idee is nu om een heren trimhockeyteam op te richten.
Voor wie is Trimhockey?
Trimhockey is voor iedereen vanaf ± 30 jaar. Het is een laagdrempelige en meer vrijblijvende manier om hockey te leren of weer op te pakken. Dus voor zowel de beginnende als de ervaren hockeyer.
Tijdens de training werk je aan je conditie en aan je hockeytechniek. De training wordt meestal afgesloten met een onderling wedstrijdje.
Doe je mee!
Wil je een keertje meedoen? Kom dan langs op vrijdag van 19:30 tot 20:30 uur. Het enige wat je moet doen, is een mail sturen naar
[email protected].nl

5-4-2020
Vacature Penningmeester

WIJ ZOEKEN EEN ENTHOUSIASTE PENNINGMEESTER
De penningmeester draagt zorg  voor een verantwoord beheer van de financiën van de vereniging. Daarnaast maakt de penningmeester onderdeel uit van het bestuur van Hockeyclub Bakel en is verantwoordelijk voor de coördinatie van de materialencommissie.

Wat ga je doen?

• Twee keer per jaar innen van de contributies en de controle hierop.
  • Je neemt initiatief voor wat betreft de begroting.
  • Je draagt zorg voor de financiële afhandeling.
  • Je informeert het bestuur in de bestuursvergadering (10 x per jaar) en de ALV (1 keer per jaar) over de financiële stand van zaken.

Voel je je aangesproken en wil je iets doen voor de vereniging?
Of wil je gewoon meer weten? Neem dan contact op met Wilbert v.d. Linden op 06-20821119

2-1-2020
Texacobonnen inleveren

Tank jij ook bij Benzinestation Nard Thijs in Bakel?

Lever dan je tankbonnen in bij de Hockeyclub! Nard Thijs sponsort onze vereniging namelijk met 1 eurocent  voor iedere getankte liter benzine, diesel of gas. Dus iedere ingeleverde bon levert onze club geld op!

Iedereen kan meedoen, vraag ook je familie, vrienden en kennissen bonnen te bewaren, lever de  tankbonnen in bij de bar en de rest wordt door ons geregeld!

Namens de club, BEDANKT voor je hulp!