Inschrijvingsformulier Hockeyclub Bakel   

Inschrijven gaat snel en makkelijk via internet; uw gegevens worden meteen opgenomen in onze database.

Hockeyclub Bakel gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens en wij verwijzen u graag hiervoor naar ons privacy beleid op www.hockeyclubbakel.nl

Er wordt op basis van uw gegevens meteen een inschrijfformulier gemaakt.
Dit wordt naar u gemaild en kunt u uitprinten en per post versturen naar ledenadministratie Heggeroosstraat 33 5761 GJ Bakel.
Dit scheelt u en onze vereniging een hoop tijd en beperkt de kans op fouten.
Leden vanaf 14 jaar zijn verplicht om een scheidsrechterskaart te gaan halen, dit kan via de club en u krijgt hier automatisch een uitnodiging voor.
De ingevulde gegevens worden gebruikt conform de privacy policy (zie website)
 
* velden zijn verplicht.
 
De minimumleeftijd is 6 jaar.
Funkey Hockey kan vanaf 4 jaar.

Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
   
   
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB.