Nieuwe maatregelen per 28 november voor de laatste wedstrijden van het veldseizoen

Een week voor de laatste wedstrijden van het veldseizoen toch extra maatregelen. De belangrijkste zijn:

• Tussen 17:00 uur en 5:00 uur zijn sportcomplexen dicht. Dit betekent dat de wedstrijden a.s. zaterdag wel gewoon doorgaan; maar de laatste trainingen deze week helaas niet.
  • Belangrijk is dat we ons ook allemaal aan de regels houden:
    • Dus geen publiek.
    • Iedereen van 18 jaar en ouder moet een geldig coronatoegangsbewijs (CTB) kunnen tonen voordat het clubhuis betreden mag worden, inclusief de kleedkamers en toiletten.
    • En ook is het mondkapje weer verplicht voor iedereen van 13 jaar of ouder binnen in het clubgebouw (kantine, toiletten, kleedkamers).
  • Houd je – als je niet aan het hockeyen bent – aan de 1,5 meter afstand (vanaf 13 jaar)

Alleen samen kunnen we dit tot een succes maken en zorgen dat we kunnen blijven sporten! We rekenen weer op jullie begrip en medewerking.

1. Meisjes B1-Zaal
2. Meisjes D1-Zaal