Landelijke maatregelen per dinsdag 29 september

De maatregelen die 28 september door de overheid zijn afgekondigd, zijn ook van invloed op de hockeysport. En gelden voor allehockeyers, hockeyverenigingen, vrijwilligers en fans.

Sporten blijft gelukkig mogelijk, maar publiek is op geen enkele locatie toegestaan en helaas gaat ook de kantine weer dicht.

Verder nogmaals de oproep om je goed aan alle maatregelen te houden. Was je handen regelmatig, schud geen handen en houd afstand.. Werk ook mee aan alle andere maatregelen op de vereniging. Alleen op die manier kunnen we in elk geval met elkaar blijven hockeyen, als is dat dan voorlopig zonder publiek.

Hieronder nog enkele aandachtspunten:

• Ouders mogen niet meer naar de trainingen en wedstrijden van hun kind(eren) komen kijken.
  • Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel van toeschouwers. Zorg er wel voor dat je het aantal rijouders beperkt tot dat wat nodig is om naar de wedstrijd te komen!
  • Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaten.

1. Meisjes D2 mix

Sara  Meisjes D2 mix