Corona-update KNHB

Dinsdag avond is aangekondigd dat de coronamaatregelen binnen de sport per 11 mei a.s. versoepeld worden.

Dat betekent dat ook hockeyers met een leeftijd van 18+ per 11 mei weer kunnen gaan trainen, onder voorbehoud van een goedgekeurd protocol. Dit protocol wordt vrijdagmiddag beschikbaar gesteld en begin week 20 communiceren we wat dit voor onze vereniging gaat betekenen.

Daarnaast werd ook bekend dat competities wellicht weer kunnen starten per 1 september, maar dan zonder publiek. Ook hierover hopen we zo snel mogelijk meer informatie te kunnen geven.

De bestaande maatregelen met betrekking tot de jeugd zoals voorafgaand aan 29 april aangekondigd, blijven onveranderd bestaan. Dat betekent onder andere dat de clubhuizen gesloten blijven en dat het – passend binnen het protocol – alleen mogelijk is te trainen. Het spelen van (oefen)wedstrijden of toernooien is niet toegestaan. Zie ook de veelgestelde vragen

Daarnaast nogmaals de oproep om je aan te melden als corona coördinator. Met 1 avond kun je al enorm helpen!

1. Meisjes D2 - zaal
2. Meisjes D1 - zaal