Leveringsproblemen Kleding HC Bakel bij Gunneman

Onze kledingleverancier Intersport Gunneman is in de zomer helaas geconfronteerd met het faillissement van Stag, hun  belangrijkste leverancier van clubtenue.

Van hen ontvingen we deze update; betreffende skorts, shorts en kousen zijn er geen problemen, deze zijn gewoon leverbaar en mocht er een maat uitverkocht zijn worden deze normaal gesproken binnen een aantal dagen weer aangevuld, met in dit geval de nieuwe TIM uitvoering. Qua uiterlijk veranderd er niet veel, de short en skort zien er net iets mooier uit en zijn een paar euro goedkoper dan de oude versie. Het shirt is wat uiterlijk betreft een kruising tussen het oude katoenen shirt en het nieuwere Stag  coolmax shirt, maar dan in een nieuw materiaal met een mooiere pasvorm. De verwachting is dat we het shirt half oktober weer beschikbaar krijgen.

Mede namens Gunneman excuses voor eventueel ongemak.

Bestuur HC Bakel

Nikki  Meisjes D1