De Grote Club Actie gaat 14 september weer van start! Steun jij Hockeyclub Bakel ook?

Vanaf 14 september doen wij weer mee met de Grote Club Actie! Dat betekent dat de jeugdteams van onze club weer loten gaan verkopen. Met het bedrag wat we ophalen willen we dit jaar extra investeren in activiteiten voor onze jeugdteams. De teams die zaterdag 7 september thuis spelen, ontvangen de boekjes die dag en de andere teams ontvangen op 14 september de verkoopboekjes.

Met je team als V.I.P. naar een wedstrijd van Dames 1 van HC Den Bosch

Ook dit jaar belonen we het team wat (gemiddeld) de meeste loten heeft verkocht met een leuke prijs. Dit team mag een wedstrijd van de Dames 1 van Den Bosch bijwonen. En niet alleen een wedstrijd kijken, maar ook op de foto met o.a.  Margot van Geffen en Lidewij Welten of een van de andere speelsters. En natuurlijk handtekeningen van de speelsters. Je wordt dus als een echte V.I.P. behandeld!

Hoe werkt het?

Een lot kost € 3,-, waarvan € 2,40 naar de vereniging heb en van het overige bedrag wordt een loterij georganiseerd waarmee je leuke prijzen kan winnen.

Inleveren verkoopboekjes

Graag de boekjes voor zaterdag 5 oktober inleveren, dan wordt op 12 oktober bekend gemaakt welk team de prijs gewonnen heeft. Verkoopboekjes graag in de groene brievenbus in de gang van het clubgebouw stoppen.

Wij wensen jullie succes met de verkoop en hopen natuurlijk op een goede opbrengst.

5. Meisjes A1

Dieke  Meisjes B1  18