Save the Date - Clinic

Beste Leden en Ouders,

We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van een heerlijke zomervakantie.

De voorbereidingen op het nieuwe Hockeyseizoen zijn volle gang. Het nieuwe trainingsschema staat inmiddels online, check via Lisa of www.hockeyclubbakel.nl wanneer je gaat trainen het komende seizoen. De competities starten op zaterdag 7 september as. voor de jongste jeugd en junioren en evt. oefenwedstrijden worden gepland op zaterdag 31 augustus.

Om het seizoen een leuke en sportieve start te geven organiseren we in samenwerking met Hockey Werkt een te gekke Hockeyclinic op zaterdag 24 augustus.

Het programma ziet er als volgt uit:

10:00 uur – 11:30 uur               Funkey, F-jes en inloop voor geïnteresseerden- Knotshockey, de absolute favoriet van heel veel kinderen!!

- variatie aan Kabouterhockey oefeningen!!
- partijvormen voor de F-jes

11:30 uur – 13:00 uur               E, D jeugd
- 1 versus 1, klein veldje met twee kleine goals. Daag elkaar uit en gebruik je techniek!
- Schiet in de ton! Een spel dat lijkt op het bekende bierpong. Van groter afstand gaan deelnemers hockeyballen proberen te pushen/liften in tonnen.
- Target doek, een groot doek dat we in een goal spannen waar gaten in zitten.
- Vision brillen, we gaan deelnemers laten zien hoe het is als je minder zicht hebt. Hierbij leren kinderen ook om de bal te bewegen zonder direct naar de bal te kijken.
- Knotshockey, de absolute favoriet van heel veel kinderen!!
- Battle arena, een wedstrijdje waarbij je bij elkaar een panna moet maken. Dit wordt gespeeld met een zachtere bal zodat er niemand een hockeybal tegen de enkels aan krijgt.

13:00 uur – 14:30 uur               A, B, C jeugd
- Target doek, een groot doek dat we in een goal spannen waar gaten in zitten.
- Knotshockey, de absolute favoriet van heel veel kinderen!!

Deelname is voor iedereen gratis!

Om in te kunnen schatten hoeveel mensen we mogen verwachten vinden we het wel fijn als je je aanmeld via [email protected]

Zien we je 24 augustus weer op het Hockeyveld?
Iedereen is welkom dus weet je iemand die eens kennis wil maken met Hockey meld hem of haar dan ook aan!

HC Bakel

Technische & Evenementencommissie