Famix toernooi 2019

Lieve hockeyvrienden,

Ja hoor, ons jaarlijkse familie-vriendentoernooi komt er weer aan! En daar wil jij dit jaar natuurlijk ook bij zijn. Trommel al je vrienden, vriendinnen en familieleden maar op zodat jullie zo snel mogelijk kunnen gaan inschrijven.
Dit jaar zal het famix toernooi plaatsvinden op zondag 30 juni. De teams bestaan uit minimaal 6 personen vanaf 14 jaar (meer mag zeker, tot een max van 10) De aanvoerder van het team dient het team vóór 9 juni a.s. aan te melden via het opgavenformulier dat je per e-mail opstuurt. Het is zeker niet noodzakelijk dat je een team met alleen hockeyers samenstelt, iedereen is van harte welkom!
De kosten bedragen €10,00 p.p. incl. Friet met een snack. De contactpersoon betaalt het totaalbedrag (gepast) op de dag zelf bij de organisatie.
Dit jaar zijn er meerdere prijzen te winnen, dus niet alleen de nummer 1 maar ook het meest origineel verklede team maakt kans op een prijs!
Houd de facebook pagina in de gaten want meer informatie volgt nog!
Wees er snel bij: de inschrijvingen zijn beperkt!
Het inschrijfformulier kun je vinden op de website van hockeyclub Bakel www.hockeyclubbakel.nl

Bijlage: Inschrijfformulier Famix 2019.docx

1. Meisjes B1 zaal