Opfrisuurtje Spelregels ( en fluiten ) in de zaal

We gaan van het veld weer lekker de zaal in om te hockeyen. Voor zowel de spelers als de mensen die hun fluitbeurt moeten gaan invullen is het fijn om nog even de bijzonderheden van het fluiten in de zaal op te frissen. Wat was ook alweer een blok? Wanneer is de bal hoog?

Daarom houden we op Woensdagavond 21 November in het clubhuis van 20.00 tot 21.00 uur een opfris uurtje voor iedereen die in de zaal gaat spelen en/of fluiten. Er is een korte presentatie en er kunnen volop vragen gesteld worden.

Ter voorbereiding verwijs ik alvast naar de KNHB site waar de verschillen tussen zaal en veld goed worden uitgelegd. https://www.knhb.nl/app/uploads/2017/01/Verschillen-spelregels-veld-en-zaalhockey-2016-2017.pdf

Namens de arbitragecommissie,

Robert Koolen