Vacature nummer  111
Plaats in de organisatie Scheidrechterscommissie
---lid 
 
Functieomschrijving Gezocht: scheidsrechtersplanner Geen hockeywedstrijd zonder scheidsrechter. Daarom zijn we voor het nieuwe seizoen op zoek naar een planner. Als planner maak je onderdeel uit van de scheidsrechterscommissie, samen met de co√∂rdinator en de opleider. De taak is om bij de start van de eerste en tweede seizoenshelft en bij de start van het zaalseizoen een planning te maken voor het fluiten van de wedstrijden. Hierbij wordt je geholpen door het planningssysteem in LISA waar alle scheidsrechters in gecategoriseerd staan en ook de wedstrijden in zijn opgenomen. Daarnaast heb je een rol in de signalering en tussentijdse wijzigingen van de wedstrijden.    
Functieprofiel Wat we vragen is iemand die secuur is in deze administratieve handelingen en die het leuk vindt om op deze manier een bijdrage te leveren aan de club. De tijdsbesteding bestaat uit een paar avonden bij start van de competitiehelften en een uurtje gedurende de week (van thuis uit via mail of telefoon) zolang er wedstrijden zijn. Voor meer vragen over de functie en de taken kun je contact opnemen met Robert Koolen 0611361006.    
Functie # uren  
     
Interesse? Mail met [email protected]!
Vacatures
Totaal aantal vacatures: 6
In de laatste drie kolommen kunt u zien of de functie-beschrijving (O) en/of het functieprofiel (P) is ingevoerd. De U staat voor het aantal uren per week.
Klik op 'meer info' als u de details van de vacature wilt inzien.
nr.     O P U Informatie?
Bestuur 
    lid      Meer info 
    Penningmeester      Meer info 
Sponsoring 
    lid      Meer info 
Onderhoud Accommodatie 
    lid      Meer info 
Scheidrechterscommissie 
    lid  Meer info 
Kantine 
    lid      Meer info