Ledenadministratie:

Persoonlijke gegevens
Wanneer u lid bent van de club kunt U door in te loggen met uw lidnummer en wachtwoord in het menu boven in de balk bij inloggen en uw eigen gegevens controleren. Ook kunt u hier uw emailadres en mobiele telefoonnummer achterlaten of wijzigen. Ga daarvoor naar profiel en klik dan op bewerken.

Wanneer U uw lidnummer en wachtwoord kwijt bent of uw gegevens niet juist zijn, kunt u een E-Mail sturen aan [email protected]

Afmelden
Afmelden dient te gebeuren vóór 1 Mei. Dit onder meer in verband met af te dragen contributies aan de KNHB. Wanneer u zich niet op tijd afmeldt, wordt er € 50,00 in rekening gebracht. Afmelden kan door een briefje te sturen aan de ledenadministratie Hockeyclubbakel p/a Heggeroosstraat 33 5761 GJ Bakel of per E-Mail aan [email protected]

Aanmelden of kennismaken
Lid worden kan vanaf 6 Jaar (Voor kinderen tot 6 jaar is er Funkey Hockey). Om kennis te maken kan u of uw kind bij wijze van proef maximaal vier trainingen bijwonen. In verband met de verzekering dient u zich voor deze trainingen wel aan te melden en in te schrijven als proeflid. Dit verplicht u overigens tot niets!
om kennis te maken en u of uw kind in te schrijven als proeflid klik dan op knop club en dan nieuwe leden voor het inschrijfformulier.

Contributie
Klik voor een overzicht van de contributietarieven onder de knop club op contributie

Voor vragen met betrekking tot contributie / afmelden kunt U terecht bij:

Wilbert van der Linden

Tel:06-20821119

E-Mail: [email protected]

De exacte regelgeving is terug te vinden in de statuten en het Huishoudelijk reglement van de vereniging. Deze staan op de website onder inloggen dan naar club en dan bij de documenten.