Hockeyclub Bakel (HOB)
is gevestigd op het Sportcomplex Geneneind te Bakel.
Geneneind 4a
Rabobank NL93 RABO 0409300454

Clubtenue:
Groen shirt / Witte Rok/Broek / Groene sokken.

Per auto:
Vanuit richting Helmond:
in Bakel bij rotonde links richting Gemert. Eerste weg rechts (Kerksedriessen). Vervolgens derde weg links (Bernhardstraat). Na 650 meter aan de rechterhand is ingang sportcomplex HOB.

Vanuit richting Deurne:
In Bakel op de rotonde rechtdoor richting Gemert. Eerste weg rechts (Kerksedriessen). Vervolgens derde weg links (Bernhardstraat). Na 650 meter aan de rechterhand is ingang sportcomplex HOB.

Vanuit richting Gemert:
voor de rotonde linksaf (Kerksedriessen) Vervolgens derde weg links (Bernhardstraat). Na 650 meter aan de rechterhand is ingang sportcomplex HOB.

Vanuit richting Milheeze:
zodra u Bakel binnenkomt, derde weg rechts (Wilbertsplein-Bernhardstraat) Na 650 meter aan de rechterhand is ingang sportcomplex HOB.

Let op met parkeren:
Sinds deze zomer is er een parkeerverbod ingesteld voor de doorgaande weg naar het terrein van Hockeyclub Bakel (Geneneind 4a). Inmiddels zijn de verbodsborden geplaatst en de gemeente heeft aangegeven actief te zullen gaan handhaven. Bezoekende clubs wordt verzocht om op het parkeerterrein van de hockeyclub te parkeren en wanneer dit onverhoopt vol is, het parkeerterrein van de nabijgelegen voetbalclub BAVOS te gebruiken (‘t Zand 1 in Bakel).